foto

Salli Newman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Lovestruck: The Musical (TV film)
2012 Chuť znovu žít
2011 Další šťastný den
Vánoční rande (TV film)
2009 Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2007 Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
2005 Vdova s duší ďábla (TV film)
2003 Strach (TV film)
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
1996 Šílený kůň (TV film)
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Sympaťáci (TV film)
1992 Čtyři oči (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)
Sářina noční můra (TV film)

TV seriály

2019 Greenleaf (TV seriál)
Prvotní hřích (S04E01)
2017 Smilf (TV seriál)
A Box of Dunkies and Two Squirts of Maple Syrup (S01E01)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Chasing Life (TV seriál)
La Dolce Vita (S02E13)
Ready or Not (S02E12)
First Person (S02E11)
další epizody (23)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Locks of Love (S01E11)
Finding Chemo (S01E10)
What to Expect When You're Expecting Chemo (S01E09)
další epizody (10)
2012 Bunheads (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky