foto

Hubert Hoelzke

  • nar. 13.9.1925 (95 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Grüne Hochzeit
Schulmeister Spitzbart (TV film)
1983 Spinnefix (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Der Meisterdieb (TV film)
Rotschlipse (TV film)
1973 Der große Coup des Waldi P. (TV film)
1971 Der Mann, der nach Oma kam
1969 Im Himmel ist doch Jahrmarkt
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
Meine Freundin Sybille
Šel sám (TV film)
1963 Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Nyní i v hodinu mé smrti
Theater um Othello (TV film)
1962 Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)
Případ Gleiwitz
1960 Alwin der Letzte
Die Venusmädchen (TV film)
Silvesterpunsch
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)
Das Stacheltier - Folge 142
Das schwarze Schaf (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Zboží pro Katalánii
1958 Blindes Huhn
1957 Onkelchens Traum oder Eine seltsame Verlobung (TV film)
Urlaub wider Willen (TV film)
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)
Was, Sie kennen Milton nicht? (TV film)
1955 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Ein gewöhnlicher Fall (TV film)

TV seriály

1990 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Küsse und Schläge (E136)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2000 Die großen Kriminalfälle (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Kriminalfälle ohne Beispiel - Das Verbrechen an Timo Rinnelt und seine Aufklärung (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1983 Spinnefix (TV film)
1978 Härtetest (TV film)
1977 Markýza (TV film)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Abenteuer mit Konstanze (TV film)
Abschied von Gabriele (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Eine Chance für Manuela (TV film)
1975 Mořská panna (TV film)
Stunde Aufenthalt, Eine (TV film)
1973 Die Zwillinge
Maria und der Paragraph (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
1971 Kriminalfälle ohne Beispiel - Tod eines Millionärs (TV film)
Tod eines Millionärs (TV film)
1968 Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Der Fall Timo Rinnelt (TV film)
1965 Ehering in der Westentasche (TV film)
Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Die Heiratsurkunde (TV film)
Reizende Leute (TV film)
1963 Das Stacheltier - Die Heilige und ihr Narr
Theater um Othello (TV film)
1962 Das Stacheltier - Campingflaschen
Das Stacheltier - Das große Geheimnis
Das Stacheltier - Der Einbruch
Das Stacheltier - Mann ist Mann
Das Stacheltier - Schmutzige Wäsche
Das Stacheltier - Uhr im Ohr
Das Stacheltier - Unsere Oma
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film)
Die Weber (TV film)
1961 Das Stacheltier - Schenke mit Liebe
Filmmagazin Nr. 1, Das
Honba za botou
1960 Alwin der Letzte
1959 Die Geier der Helen Turner (TV film)
Skandal um Dodo
1958 Die Heirat (TV film)
1956 Vorsicht, bissig!

TV seriály

1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1962 Filmmagazin Nr. 2 - Achtung 8x aufgeblendet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky