foto

Arthur English

  • nar. 9.5.1919
    Aldershot, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.4.1995 (75 let)
    Camberley, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 The Boys in Blue
1977 Are You Being Served?
1974 Barry McKenzie Holds His Own
Charles Dickens' World of Christmas (TV film)
Malachiův záliv
1973 Love Thy Neighbour
1972 For the Love of Ada
1971 Laughing Stock of Television, The (TV film)
Percy
1963 Echo of Diana
The Hi-Jackers

TV seriály

1987 Never Say Die (TV seriál)
1981 Smuggler (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Everyday Maths (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Coppers End (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace