foto

Catherine Haight

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Troop Zero
2018 Puzzle
2017 Halfway There (TV film)
The Polka King
2015 Studio City (TV film)
2014 Kdo věří na lásku
The Pro (TV film)
2013 Tajné hrátky
Zombieland (TV film)

TV seriály

2020 High Fidelity (TV seriál)
Top Five Heartbreaks (E01)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Opening Night (S01E10)
Mozart with the Bacon (S01E08)
The Rehearsal (S01E06)
další epizody (6)
Transparent (TV seriál)
2012 Girls (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Nová holka (TV seriál)
Měj se (S01E24)
Rajčata (S01E22)
Hlavně normálně (S01E20)
další epizody (6)
2011 Nová holka (TV seriál)
Je libo bondáž (S01E08)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
The Inside (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Wonderfalls (TV seriál)
Cocktail Bunny (E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky