foto

Bill Young

  • nar. 1.6.1950 (67 let)
    Denman, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
2015 Drown
2013 Velký Gatsby
2012 Devil's Dust (TV film)
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2006 Superman se vrací
2003 Nechte vrahy, ať si hrají
Vášeň v srdci
2002 Nugget
Road from Coorain, The (TV film)
2001 Spagnola, La
2000 Drsňák Chopper
1999 Matrix
1998 Day of the Roses (TV film)
1997 Road to Nhill
1996 Cody: Fall from Grace (TV film)
1995 Cody: The Burnout (TV film)
Vacant Possession
1994 Roly Poly Man, The
1993 Body Melt
Love in Limbo
1990 Harbour Beat
1989 Afraid to Dance
1985 Emoh Ruo
1982 Krvavý tábor
1981 Doctors & Nurses
1980 Fatty Finn
1977 Listen to the Lion

TV seriály

2014 Love Child (TV seriál)
2010 Rake (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 The Hollowmen (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
Supernova (TV seriál)
Temné příběhy (TV seriál)
2001 Corridors of Power (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Ztraceni v bouři (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1987 Fields of Fire (TV seriál)
Hey Dad..! (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Studio 86 (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Fortunate Life, A (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
Brass Monkeys (TV seriál)
The Explorers (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Scales of Justice (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Holiday Island (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Roly Poly Man, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace