foto

Hee-jin Jang

  • nar. 9.5.1983 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kongnamool
2014 Dívka u mých dveří
Joeun chingoodeul
2011 Hyultoo
2008 Kidalida michyeo
Yeonghwaneun yeonghwada
2006 Apateu
Gamunui buhwal : gamunui yeonggwang 3
Pokryeok sseokeul

TV seriály

2020 Agui Kkot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Babel (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
2014 Se yeoja gachoolsodong (TV seriál)
2013 Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Sarangbang sonnimgwa eomeoni (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Watstcheu eop (TV seriál)
2009 Taeheehyekyojihyeoni (TV seriál)
2005 Gamyeonmusa (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.