foto

Tony Rosato

  • nar. 26.12.1954
    Naples, Campania, Itálie
  • zem. 10.1.2017 (62 let)
    Toronto, Ontario, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 La Trattoria Sitcom (TV film)
No Deposit
Sicilian Vampire
2014 Big Fat Stone, The
The Christmas Gamble
2013 It Was You Charlie
Real Gangsters
2003 Mafia Doctor (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
1998 Sémě pochybnosti
Už je v boudě (TV film)
1997 Poplach v skautském táboře
1996 The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)
Kissinger and Nixon (TV film)
Sladký čas (TV film)
Spiknutí (TV film)
1992 Dobrý boj (TV film)
Ve hře je diamant (TV film)
1991 Tajemná schůzka
1990 In Defense of a Married Man (TV film)
1989 Brown Bread Sandwiches
Friends, Lovers, & Lunatics
1988 Přepnout na život
1987 City of Shadows
Hearts of Fire
Nightstick (TV film)
Sadie and Son (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Busted Up
Detektiv Doyle (TV film)
Do vlastních řad (TV film)
Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
Odvaha (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Skořápky (TV film)
1981 Nevhodné informace
Utilities
1980 Hog Wild
Nic osobního
1979 Běžec
1978 Tichý společník

TV seriály

2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
2010 Veverka Strašpytel (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2004 Da Boom Crew (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
Odd Job Jack (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
The Ripping Friends (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Pelswick (TV seriál)
The Accuser (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Kalich pravdy (S01E21)
1999 Blaster's Universe (TV seriál)
George and Martha (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Nápis v kameni (S01E08)
Budhova miska (S01E01)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1997 The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1996 Monster by Mistake (TV seriál)
Stickin' Around (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Mariah Connection (S02E01)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Noční akademie

TV pořady

1976 Second City TV (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky