foto

Gwennola Bothorel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Un bon bain chaud
2006 La volière aux enfants (TV film)
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
2002 Héritière, L' (TV film)
2001 P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
2000 Banqueroute
1999 Dessine-moi un jouet (TV film)
1996 J'ai rendez-vous avec vous (TV film)
1995 Adrien Lesage: Ma fille est impossible (TV film)
Sept en attente
1993 Joie de vivre, La
Villégiature
1991 Villa Beausoleil

TV seriály

2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Banqueroute
1993 Villégiature

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace