foto

Viktorija Poltorak

  • nar. 18.11.1980 (39 let)
    Uljanovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Otogrej moje serdce (TV film)
2013 Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
2012 Prodajotsja koška (TV film)
Roza proščalnych vetrov (TV film)
2008 Tenkrát v provincii

TV seriály

2019 Gypsy Girl (TV seriál)
Vspyška (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Byvšije (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Versija (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Episode 30 (S03E30)
2014 Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Matěrinskij instinkt (E06)
Veněc bezbračija (E05)
Živjom tolko raz (E04)
další epizody (5)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky