foto

Hannes Hubach

  • nar. 2.5.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Der Club der singenden Metzger (TV film)
Electric Girl
Get Lucky - Sex verändert Alles
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
V čase ubývajícího světla
2016 Die Glasbläserin (TV film)
Minuta ticha (TV film)
2015 Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Kolotoč mého života (TV film)
Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Die Relativitätstheorie der Liebe
Entführt: Vincent (TV film)
Lollipop Monster
Schief gewickelt (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Místo činu: Ztracená vzpomínka (TV film)
Tod in Istanbul (TV film)
2008 10 Sekunden
Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
Šifra Karla Velikého (TV film)
2006 Bye Bye Harry!
Ein langer Abschied (TV film)
Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
Reine Formsache
2005 Erinnere dich, wenn du kannst! (TV film)
Mord am Meer (TV film)
Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Kebab Connection
Urban Guerillas
Zběsilá jízda
Zwischen Nacht und Tag
2002 Hladina adrenalinu
Pokoj strachu (TV film)
2001 Emil a detektivové
Rette deine Haut (TV film)
2000 Kanak Attack
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
Zoom - It's Always About Getting Closer
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Südsee, eigene Insel
Verschwinde von hier (TV film)
1997 Die Musterknaben

TV seriály

2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Der Beutegänger (E02)
Tod am Weiher (E01)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Näher als du denkst (E02)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace