foto

Benja Bruijning

  • nar. 28.10.1983 (36 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rotterdam, I Love You
2018 De matchmaker
2016 Divoká kočka
2014 Hartenstraat
Pak van mijn hart
2013 Hoe duur was de suiker
2012 Alles is familie
Bellicher: Cel
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 LelleBelle (TV film)
2008 De fuik (TV film)
Dopis pro krále
2004 Modrý pták (TV film)
Snacken (TV film)
2001 De grot
1999 Dichter op de zeedijk (TV film)

TV seriály

2019 De 12 van Schouwendam (TV seriál)
Kerst bij Koosje (TV seriál)
Nattens arvinger (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
De meisjes van Thijs (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky