foto

Angus Lennie

  • nar. 18.4.1930
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 14.9.2014 (84 let)
    Acton, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Taming of the Shrew, The (TV film)
1978 Dancing Princesses, The (TV film)
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1969 Jaká to rozkošná válka!
1964 Letka 633
1963 Velký útěk
Vlivní lidé
1962 Operation Snatch
1961 Petticoat Pirates
1960 Melodie slávy
1959 Mario (TV film)

TV seriály

2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1997 Dad (TV seriál)
1994 All Night Long (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1981 Bagthorpe Saga, The (TV seriál)
1978 Kidnapped (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 A Matter of Degree (TV seriál)
Target Luna (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
1975 Great (Isambard Kingdom Brunel)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace