foto

Lionel Murton

  • nar. 2.6.1915
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.9.2006 (91 let)
    Basingstoke, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ultimátum
1976 Billion Dollar Bubble, The
Sedm dní v Japonsku
1974 Confessions of a Window Cleaner
1971 Welcome to the Club
1970 Děla pro Cordobu
Games, The
Generál Patton
Revolucionář
1969 Last Shot You Hear, The
Zeta One
1968 Nobody Runs Forever
Setenta veces siete
1967 Tucet špinavců
1965 Carry On Cowboy
The Truth About Spring
1964 Goldfinger
1963 Summer Holiday
1962 Na obchůzce
The Main Attraction
1961 Petticoat Pirates
1960 Surprise Package
1959 Kapitánův stůl
Make Mine a Million
Myš, která řvala
Severozápadní hranice
1958 Further Up the Creek
Up the Creek
1957 Fire Down Below
1956 Bitva u La Plata
1955 Raising a Riot
1954 Lidé z temnot
Runaway Bus, The
1952 Klub Pickwickovců
1951 Monte Carlo Baby
The Long Dark Hall
1950 Girl Is Mine, The
1949 Badger's Green
I Was a Male War Bride
1948 Brass Monkey
Trouble in the Air
1946 Meet the Navy
1945 Yankee v Londýně

TV seriály

1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hark at Barker (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Harry's Girls (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Dickie Henderson Half-Hour, The (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Showtime (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace