foto

Julian Holloway

  • nar. 24.6.1944 (74 let)
    Watlington, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rumový deník
1993 Píseň o smutné lásce (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
1983 Carry On Laughing's Christmas Classics (TV film) - a.z.
1980 Hra s diamanty
The Great Rock 'n' Roll Swindle
1979 Kdo bručí v base
Rebecca (TV film)
1978 Sammy's Super T-Shirt
1977 That's Carry On! - a.z.
1976 Carry On England
1975 Hostages, The
1974 Stud, The
1973 Carry On Christmas (TV film)
1972 Mladý Winston
Spy's Wife, The
1971 Carry On Henry
Carry On at Your Convenience
1970 Carry On Loving
1969 Carry On Camping
Last Shot You Hear, The
1968 Carry On... Up the Khyber
Hostile Witness
1967 Carry on Doctor
Follow That Camel
Jokers, The
1965 Catch Us If You Can
Pleasure Girls, The
1964 Perný den
Zpropadená kariéra
1963 Five to One
1961 Dentist on the Job

TV seriály

2001 My Uncle Silas (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1995 The Vet (TV seriál)
1993 The Scarlet and the Black (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
Kapitán Zed (TV seriál)
Kde je Wally? (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
První noc (S02E03)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
Inspektor Regan (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
The Punch Review (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Conjugal Rights (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Warship (TV seriál)
Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1998 What's a Carry On? (TV film) - a.z.
1994 Making of 'My Fair Lady', The
1977 How Am I Doing?
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

TV pořady

1978 Star Games (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace