foto

Ann Way

  • nar. 14.11.1915
    Wiveliscombe, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.3.1993 (77 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Anchoress
1992 Byl jednou jeden zločin
1991 How's Business
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
1988 The Dawning
1987 Unusual Ground Floor Conversion
Zázračný krystal
1986 Profesore, jdete pozdě!
Strašidelné líbánky
1985 Brazil
1983 Garderobiér
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film)
1978 Námořníkův návrat
1977 Žvahlav
1972 Endless Night
Soukromý detektiv
1971 Hands of the Ripper
1970 Carry On Loving
1969 Mord nach der Oper (TV film)
Nejlepší léta slečny Jean Brodieové
1960 Les mains d'Orlac
1954 The Belles of St. Trinian's
The Sleeping Beauty

TV seriály

1992 The Good Guys (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Dodger, Bonzo and the Rest (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Fanny by Gaslight (TV seriál)
Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Whinfreyho poslední případ (S02E01)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Banket (S01E05)
Two's Company (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
From a Bird's Eye View (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
What Maisie Knew (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Jane Eyre (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace