foto

Toke Townley

  • nar. 6.11.1912
    Margaret Roding, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.9.1984 (71 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Matter of Conscience, A (TV film)
1970 Scars of Dracula
1964 The Chalk Garden
1963 Doktor v nesnázích
1962 Fast Lady, The
H.M.S. Defiant
1960 The World of Suzie Wong
1959 Libel
1958 A Cry from the Streets
Innocent Sinners
Law and Disorder
Ohlédni se v hněvu
1956 Now and Forever
Tři muži ve člunu
1955 Doktor na moři
John and Julie
Take It Away (TV film)
The Blue Peter
The Quatermass Xperiment
1954 Fast and Loose
Runaway Bus, The
1953 Innocents in Paris
Meet Mr. Lucifer
The Broken Horseshoe
Turn the Key Softly
1952 My Wife's Lodger
Time Gentlemen Please!
Treasure Hunt
1951 Androcles and the Lion (TV film)
1950 Ostrov pokladů

TV seriály

1980 The Good Companions (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
United! (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Red-Headed League (S01E05)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Seven Faces of Jim, The (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 The Black Arrow (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace