Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výstřední rodina se rozhodne přestavět svoje starobylé sídlo na hotel, aby mohla splatit dluhy. Některým jejím členům se ale tenhle plán vůbec nelíbí. (Netflix)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Klasická britská komédia o svojráznej rodine s finančnými problémami. Musia svoj kaštieľ premeniť na penzión, čo sa niektorým členom nepáči. Keď sa objavia prví návštevníci, roztočí sa kolotoč vtipných udalostí... Nenáročná zábava pre priaznivcov britského humoru. Tretie hodnotenie a prvá recenzia. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Přehnaně ztřeštěná komedie (anebo se o to spíš snaží) o jedné bizardní rodince a schovaných šperkách. Žádný velký treasure hunt, ale nečekejte, ten je tu jen tak okrajově. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Sir Roderick sice po sobě zanechal závěť, ale nezanechal peníze, které jednotlivým lidem odkázal. Jeho vnuk, který panství zdědil, tak k nelibosti ostatních tam začal ubytovávat hosty. Těm se obyvatelé domu snaží různými způsoby znepříjemnit pobyt a vyhnat je např. svým podivínským chováním, které ale nemusí až tak moc předstírat. Trochu divná, ale jinak průměrná komedie, která je založena na podivínském chování postav. Jak je vidět, ten kdo se zavře do nosítek a předstírá, že jede vlakem nebo letí letadlem, nemusí být hned blázen. ()

Reklama

Reklama