foto

Barbara Hicks

  • nar. 12.8.1924
    Wolverhampton, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.9.2013 (89 let)
    Little Maplestead, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vila na kopci
1997 Pravdivá pohádka
Vzpomínky
Vzpomínáš si na mě?
1992 Klavíristka
Orlando
Rodinné sídlo
1991 Souboj srdcí (TV film)
1990 Čarodějky
1989 Wilt
1988 Mr. Majeika
Velmi si vás vážíme
1985 Brazil
Morons from Outer Space
1983 Dombey & Son
1982 Nemocnice Britannia
Shocking Accident, A
Zlo pod sluncem
1981 Memoirs of a Survivor
1980 The Wildcats of St. Trinian's
1978 Me! I'm Afraid of Virginia Woolf (TV film)
Smrt na Nilu
1968 Útok lehké kavalerie
1964 Smokescreen
Třetí tajemství
1963 Doktor v nesnázích
1961 His and Hers
Matter of WHO, A
Petticoat Pirates
1960 Tire-au-flanc 62
1959 A Touch of Larceny
Operation Bullshine
1958 I Was Monty's Double
Nowhere to Go
1954 Conflict of Wings

TV seriály

1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1989 Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Mann's Best Friends (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 Pardon the Expression (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
Mike (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
1962 Oliver Twist (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Kipps (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace