foto

Dudley Foster

  • nar. 7.8.1924
    Brighouse, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.1.1973 (48 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Tamer Tamed
2008 Ricochet
1974 Mistress Pamela
1972 Soukromý detektiv
That's Your Funeral
1971 Dulcima
Quest for Love
1970 Foreign Exchange (TV film)
Na Větrné hůrce
1969 Moon Zero Two
Where's Jack?
1965 Little Ones, The
Studie strachu
1964 Never Mention Murder
1962 Období zkoušek
1961 No Thoroughfare (TV film)
1960 Julius Caesar (TV film)
1959 Operation Bullshine
1958 The Two-Headed Spy
1955 Othello
1954 Fast and Loose

TV seriály

1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
It's Murder But Is It Art (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Lovec duchů (S02E09)
1970 Codename (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Samá práce, žádné peníze (E12)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Jango (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace