foto

Ádám Balázs

  • nar. 14.4.1973 (44 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2016 Školní sbor
The Man Who Was Thursday
2014 Další život mého otce
Inner Demons
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2009 The Butterfly Effect 3: Revelations
2008 Cesta
Sweet Tooth
2007 Out of Omaha
2006 The Elephant King
2004 Shock Act

TV seriály

2017 Egynyári kaland (TV seriál)
A lehetőségek földje (S02E06)
Hőségriadó (S02E05)
Bálkirálynők (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
A nagy meccs (S01E06)
Összezárva (S01E05)
Kincskeresők (S01E04)
další epizody (5)
Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (12)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (12)
Stíny (TV seriál)
2013 Hacktion (TV seriál)
12 óra (S04E10)
Milu választása (S04E09)
30 sec (S04E08)
další epizody (10)
2012 Hacktion (TV seriál)
A csótány (S03E13)
Egy fotós élete (S03E12)
Patthelyzet (S03E11)
další epizody (32)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2011 Born and Bred

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace