foto

Ádám Balázs

  • nar. 14.4.1973 (48 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Így vagy tökéletes
2020 A feltaláló
Hab
I Love You, Too
Spirál
2019 Foglyok (TV film)
2018 A kockásfülű nyúl - A robotnyúl
BÚÉK
Lajko - Cikán ve vesmíru
Varjúháj
2017 L.U.F.I.
O těle a duši
2016 A répa
The Man Who Was Thursday
Školní sbor
2014 Další život mého otce
Inner Demons
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2011 Matula kalandpark (TV film)
2009 The Butterfly Effect 3: Revelations
2008 Cesta
Sweet Tooth
2007 California Dreaming
2006 The Elephant King
2005 Hot Lunch
2004 Shock Act

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Stíny (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Eszméletlen (TV seriál)
Egynyári kaland (TV seriál)
A lehetőségek földje (S02E06)
Hőségriadó (S02E05)
Bálkirálynők (S02E04)
další epizody (6)
Stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
A nagy meccs (S01E06)
Összezárva (S01E05)
Kincskeresők (S01E04)
další epizody (6)
Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Az intelligens légitársaság (E22)
další epizody (12)
Stíny (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
Munkaügyek (TV seriál)
A szakigazgatási szerv (S05E01)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
A elkárhozás (E11)
Medvefrigy (E10)
další epizody (12)
Stíny (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
Epizoda 33 (S03E33)
další epizody (69)
Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (12)
2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
Az utolsó fuvar (S05E10)
další epizody (24)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 40 (S01E40)
Epizoda 39 (S01E39)
Epizoda 38 (S01E38)
další epizody (39)
Hacktion (TV seriál)
A csótány (S03E13)
Egy fotós élete (S03E12)
Patthelyzet (S03E11)
další epizody (32)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2019 Lili, az én anyám, az én lányom
2018 Az idők jelei
Könnyű leckék
2017 Příští strážce
2011 Born and Bred
Keresztlécen
2009 Szíven szúrt ország
2007 My Name Is Alan, and I Paint Pictures

Divadelní záznam

2016 Gellérthegyi álmok (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Řeknete mi to sami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky