foto

Adam Balazs

  • nar. 14.4.1973 (44 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2016 Školní sbor
The Man Who Was Thursday
2014 Další život mého otce
Inner Demons
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2009 Butterfly Effect 3: Revelations, The
2008 Cesta
Sweet Tooth
2007 Out of Omaha
2006 The Elephant King
2004 Shock Act

TV seriály

2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
2014 Fapad (TV seriál)
Stíny (TV seriál)
2011 Hacktion (TV seriál)

Dokumentární

2011 Born and Bred

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace