foto

Zoltán Schneider

  • nar. 5.2.1970 (47 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kincsem
O těle a duši
Pátá loď
2014 Berosált a rezesbanda
Parkoviště
2012 Drazí zrazení přátelé
2010 Apacsok (TV film)
Üvegtigris 3.
2008 Nyugalom
2007 Kire ütött ez a gyerek? (TV film)
2004 A miskolci boniésklájd
2002 A hídember
2001 Hamvadó cigarettavég

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
2011 Hacktion (TV seriál)
2009 Hajónapló (TV seriál)
2008 Presszó (TV seriál)
2003 Lili (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace