foto

David Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Mlčení

TV seriály

1982 Na zdraví (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Frasier Story, The (TV film)

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Titus (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Sloupek Dereka Manna (S01E04)
1990 Křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace