foto

David Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Mlčení

TV seriály

1982 Na zdraví (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 The Frasier Story (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
Střípky vzpomínek (S11E22)
další epizody (13)
2003 Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
A cenu SeaBee získává... (S11E10)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
další epizody (25)
2002 Frasier (TV seriál)
My dva králové (S10E10)
Niles má křehké srdce (S10E09)
Čekání je nejhorší (S10E08)
další epizody (23)
2001 Frasier (TV seriál)
Boj za tátu (S09E11)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
Boj o Kirbyho (S09E09)
další epizody (27)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
Nový kamarád (S08E07)
Něžná zákonná péče (S08E06)
další epizody (21)
1999 Frasier (TV seriál)
Hádka před Vánocemi (S07E11)
Šuškanda (S07E10)
Chytrý synáček (S07E09)
další epizody (25)
1998 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
Půjčka (S06E09)
Zlatá zástěra (S06E08)
další epizody (25)
1997 Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Život s láskou a celebritami (S05E08)
Frasier v sukních (S05E07)
další epizody (24)
Křídla (TV seriál)
Final Approach: Part 2 (S08E24)
Final Approach: Part 1 (S08E23)
Raging Bull*&@! (S08E22)
další epizody (13)
1996 Frasier (TV seriál)
Náš otec, jehož umění není nebeské (S04E08)
Vypečený Den díkůvzdání (S04E07)
Smíšené páry (S04E06)
další epizody (23)
Křídla (TV seriál)
All About Christmas Eve (S08E11)
Wingless: Part 3 (S08E10)
Wingless: Part 2 (S08E09)
další epizody (27)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
Když jsem naposledy viděl Maris (S03E08)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
další epizody (22)
Křídla (TV seriál)
'Twas the Heist Before Christmas (S07E10)
The Big Sleep (S07E09)
When a Man Loves a Donut (S07E08)
další epizody (25)
1994 Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)
Konec zášti (S02E10)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
další epizody (23)
Křídla (TV seriál)
Insanity Claus (S06E11)
The Wrong Stuff (S06E10)
If It's Not One Thing, It's Your Mother (S06E09)
další epizody (24)
1993 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Smrt mu sluší (S01E11)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
další epizody (12)
Křídla (TV seriál)
Happy Holidays (S05E11)
Come Fly with Me (S05E10)
2 Good 2 Be 4 Gotten (S05E09)
další epizody (23)
1992 Křídla (TV seriál)
The Customer's Usually Right (S04E10)
It May Have Happened One Night (S04E09)
Just Say No (S04E08)
další epizody (21)
1991 Křídla (TV seriál)
The Bogey Men (S03E11)
The Late Mrs. Biggins (S03E10)
Try to Remember the Night He Dismembered (S03E09)
další epizody (22)
1990 Křídla (TV seriál)
A Terminal Christmas (S02E11)
There's Always Room for Cello (S02E10)
Friends or Lovers? (S02E09)
další epizody (17)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Táta na zabití (S01E01)
Na zdraví (TV seriál)
The Guy Can't Help It (S11E25)
1990 Křídla (TV seriál)
Legacy (S01E01)
1988 Na zdraví (TV seriál)
Those Lips, Those Ice (S07E05)
1987 Na zdraví (TV seriál)
Paint Your Office (S06E06)
Simon Says (S05E21)
1986 Na zdraví (TV seriál)
The Proposal (S05E01)
The Peterson Principle (S04E18)
1985 Na zdraví (TV seriál)
From Beer to Eternity (S04E09)
2 Good 2 Be 4 Real (S04E07)
The Groom Wore Clearasil (S04E04)
1984 Na zdraví (TV seriál)
Volám tvé jméno (S03E03)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
2003 Frasier (TV seriál)
A je to venku, doktore (S11E03)
Jsme plaší, ale léčíme se (S11E01)
Kenny u cvokaře (S10E17)
2002 Frasier (TV seriál)
Při nátáčení této epizody nebyli zraněni žádní zombie (S10E05)
2001 Frasier (TV seriál)
Dvoutisícovka (S09E08)
Martin Crane zpět ve službě (S09E04)
Hvězdné války (S08E16)
další epizody (4)
2000 Titus (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Rodinu si nevybíráš (S07E22)
S tátou v opeře (S07E15)
Hrají naši píseň (S07E13)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Když muž miluje dvě ženy (S06E21)
IQ (S06E19)
Stepování v Montaně (S06E18)
další epizody (5)
1998 Frasier (TV seriál)
Zlatá zástěra (S06E08)
Divadelní událost roku (S06E04)
Pokojová služba (S05E15)
další epizody (5)
1997 Fired Up (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Výroční pořad (S05E05)
Frasierova vymyšlená přítelkyně (S05E01)
další epizody (6)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Hlavolam (S04E05)
Nemožný sen (S04E03)
Dvě paní Craneové (S04E01)
další epizody (4)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Cvokařský rap (S03E02)
Daphnin pokoj (S02E17)
1994 Frasier (TV seriál)
Frasier Crane si nevidí do pusy (S02E06)
Dohazovač (S02E03)
Sen noci hromnicové (S01E17)
1993 Frasier (TV seriál)
Sloupek Dereka Manna (S01E04)
1990 Křídla (TV seriál)

Host