foto

David Angell

  • nar. 10.4.1946
    West Barrington, Rhode Island, USA
  • zem. 11.9.2001 (55 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
Střípky vzpomínek (S11E22)
další epizody (13)
2003 Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
A cenu SeaBee získává... (S11E10)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
další epizody (25)
2002 Frasier (TV seriál)
My dva králové (S10E10)
Niles má křehké srdce (S10E09)
Čekání je nejhorší (S10E08)
další epizody (23)
2001 Frasier (TV seriál)
Boj za tátu (S09E11)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
Boj o Kirbyho (S09E09)
další epizody (27)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
Nový kamarád (S08E07)
Něžná zákonná péče (S08E06)
další epizody (21)
1999 Frasier (TV seriál)
Hádka před Vánocemi (S07E11)
Šuškanda (S07E10)
Chytrý synáček (S07E09)
další epizody (25)
1998 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
Půjčka (S06E09)
Zlatá zástěra (S06E08)
další epizody (25)
1997 Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Život s láskou a celebritami (S05E08)
Frasier v sukních (S05E07)
další epizody (24)
Křídla (TV seriál)
Final Approach: Part 2 (S08E24)
Final Approach: Part 1 (S08E23)
Raging Bull*&@! (S08E22)
další epizody (13)
1996 Frasier (TV seriál)
Náš otec, jehož umění není nebeské (S04E08)
Vypečený Den díkůvzdání (S04E07)
Smíšené páry (S04E06)
další epizody (23)
Křídla (TV seriál)
All About Christmas Eve (S08E11)
Wingless: Part 3 (S08E10)
Wingless: Part 2 (S08E09)
další epizody (27)
1995 The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
Když jsem naposledy viděl Maris (S03E08)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
další epizody (22)
Křídla (TV seriál)
'Twas the Heist Before Christmas (S07E10)
The Big Sleep (S07E09)
When a Man Loves a Donut (S07E08)
další epizody (25)
1994 Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)
Konec zášti (S02E10)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
další epizody (23)
Křídla (TV seriál)
Insanity Claus (S06E11)
The Wrong Stuff (S06E10)
If It's Not One Thing, It's Your Mother (S06E09)
další epizody (24)
1993 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E12)
Smrt mu sluší (S01E11)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
další epizody (12)
Křídla (TV seriál)
Happy Holidays (S05E11)
Come Fly with Me (S05E10)
2 Good 2 Be 4 Gotten (S05E09)
další epizody (23)
1992 Křídla (TV seriál)
The Customer's Usually Right (S04E10)
It May Have Happened One Night (S04E09)
Just Say No (S04E08)
další epizody (21)
1991 Křídla (TV seriál)
The Bogey Men (S03E11)
The Late Mrs. Biggins (S03E10)
Try to Remember the Night He Dismembered (S03E09)
další epizody (22)
1990 Křídla (TV seriál)
A Terminal Christmas (S02E11)
There's Always Room for Cello (S02E10)
Friends or Lovers? (S02E09)
další epizody (17)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Frasier (TV seriál)
A jídlo uteklo i se lžící 2/2 (S08E02)
A jídlo uteklo i se lžící 1/2 (S08E01)
1994 Frasier (TV seriál)
Rozpravy nad kávou (S01E24)
1993 Frasier (TV seriál)
Táta na zabití (S01E01)
Na zdraví (TV seriál)
The Guy Can't Help It (S11E25)
1990 Křídla (TV seriál)
Return to Nantucket: Part 2 (S01E04)
Legacy (S01E01)
1987 Na zdraví (TV seriál)
The Crane Mutiny (S06E05)
Chambers vs. Malone (S05E13)
1986 Na zdraví (TV seriál)
House of Horrors with Formal Dining and Used Brick (S05E05)
Strange Bedfellows: Part 3 (S04E26)
Strange Bedfellows: Part 2 (S04E25)
další epizody (5)
1985 Na zdraví (TV seriál)
Love Thy Neighbor (S04E08)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Peterson Crusoe (S03E11)
Coachova láska, 2. část (S03E07)
Coachova láska, 1. část (S03E06)
další epizody (4)
1983 Condo (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Říkali mi Mayday (S02E09)
Staré lásky (S02E07)
Vydařené námluvy (S01E20)
další epizody (4)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace