foto

Yvonne Vavrová

  • nar. 11.7.1959 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)
1992 Kráľ umiera (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)

TV seriály

2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)
Natalka (E03)
Veronika (E02)
Anička (E01)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Měšťáka (S14E21)
2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Zdeny Studenkové (S13E15)
2016 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Kamily Magálové (S12E03)
2014 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Juraje Jakubiska (S10E13)
13. komnata Ivety Radičové (S10E01)
2013 Cizinec je našinec (TV seriál)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Ladislav Chudík (S05E07)
Juraj Jakubisko (S05E02)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Hubinské (S09E07)
2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Jozef Bednárik (S04E10)
2010 Generácia na prelome (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Anny Šiškové (S05E31)
13. komnata Ladislava Chudíka (S05E29)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Andyho Hryce (S05E16)
13. komnata Kamily Magálové (S05E06)
2006 Strach (TV film)
2004 Kanadské impresie (TV film)
2001 Po meči a po praslici (TV film)
1999 Nenápadný gigant Jozef Bednárik (TV film)
Sluhovia obrazov
1998 Muzikál, divadelná eufória (TV film)
1987 Na konci je život (TV seriál)

TV pořady

1999 Variácie (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Kristína: Láska bombová (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)

Dokumentární

2018 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Měšťáka (S14E21)
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Juraj Jakubisko (S05E02)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Anny Šiškové (S05E31)
13. komnata Ladislava Chudíka (S05E29)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Andyho Hryce (S05E16)
13. komnata Kamily Magálové (S05E06)
1999 Nenápadný gigant Jozef Bednárik (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Kristína: Láska bombová (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Anny Šiškové (S05E31)
13. komnata Ladislava Chudíka (S05E29)
2009 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Andyho Hryce (S05E16)
13. komnata Kamily Magálové (S05E06)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 FilmKód
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce