foto

Ester Janečková

  • nar. 15.12.1972 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v roce 1972 v hlavním městě Praze ve znamení střelce. Její matka byla dříve mluvčí Charty 77 a otec uznávaný divadelník. Ester se po základní škole rozhodla, že půjde studovat zdravotnickou školu. Pak její kroky vedly na DAMU, ale nejdříve musela složit přijímací zkoušky, které úspěšně zvládla. Tam studovala režii, ale pak přestoupila na herectví.

Někdy je k vidění v divadle. Hlavně ve strašnickém Divadle Miriam. V posledních letech se věnuje hlavně moderování v České televizi. Jsou to pořady Sama doma a zábavná rodinná show s prvky reality, která se jmenuje POŠTA PRO TEBE.

Je vdaná. Má manžela, který je doktor a jmenuje se Zdeněk. Spolu mají dva syny, kteří se jmenují Cyril a Kryštof. Ester má velké srdce a stará se někdy i o děti její sestry, která jich má osm.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře
2008 Nestyda

TV seriály

2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (E10)
2012 Ententýky (TV seriál)
Nikdo mě nemá rád (E03)
2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2017 Cena Gratias Tibi 2017 (TV film) - mod.
2016 Cena Gratias Tibi 2016 (TV film)
2012 Trochu lepší svět (TV film)
2010 13. komnata Michaely Maurerové (TV film)
2007 13. komnata Ester Janečkové (TV film)
2002 Předčasná úmrtí: Já jsem ta země tma (TV film)
2001 Sestřičky (TV film)

TV pořady

2017 Adventní koncerty 2017 (TV pořad)
2016 Adventní koncerty 2016 (TV pořad)
2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
2014 Adventní koncerty 2014 (TV pořad)
2013 Adventní koncerty 2013 (TV pořad)
Galashow 60 (TV pořad)
60 pečetí (TV pořad)
2012 Tajemství rodu (TV pořad)
2011 Máme dítě (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2009 Duety... když hvězdy zpívají (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
EXIT 316 aneb Zprávy ze země (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Politikon (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace