foto

Shug Fisher

  • nar. 26.9.1907
    Grady County, Oklahoma, USA
  • zem. 16.3.1984 (76 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Return of the Beverly Hillbillies, The (TV film)
1979 Bratři Sackettové (TV film)
Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
1975 Huckleberry Finn (TV film)
1974 Castaway Cowboy, The
Prasečí farma (TV film)
1973 Guns of a Stranger
Key West (TV film)
1970 Cutter's Trail (TV film)
Smoke (TV film)
The Murdocks and the McClays (TV film)
1969 Pobertové
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
You've Got to Be Smart
1966 Cat, The
Cyborg 2087
1965 Git!
1964 Podzim Čejenů
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
1960 Sergeant Rutledge
1959 Obří ještěr Hyla
1955 Pan Roberts
Škůdce Pecos
1951 Fighting Coast Guard
Silver City Bonanza
1950 Everybody's Dancin'
Rio Grande
1949 Riders of the Pony Express
Stallion Canyon
Susanna Pass
1947 On the Old Spanish Trail
Springtime in the Sierras
The Last Round-up
1946 Ding Dong Williams
Heldorado
Home on the Range
My Pal Trigger
Rainbow Over Texas
Roll on Texas Moon
Song of Arizona
Under Nevada Skies
1945 Along the Navajo Trail
Bells of Rosarita
Don't Fence Me In
Grissly's Millions
Man from Oklahoma
Sunset in El Dorado
Utah
1944 Jamboree
Lights of Old Santa Fe
San Fernando Valley
Song of Nevada
The Yellow Rose of Texas
1943 Hoosier Holiday
Swing Your Partner
1933 Hollywood on Parade No. A-3

TV seriály

1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Tammy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace