foto

Lisa Daniely

  • nar. 4.6.1929
    Reading, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.1.2014 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Tajná láska (TV film)
1989 Aréna
Goldeneye (TV film)
Suvenýr
1965 Curse of the Voodoo
1961 The Lamp in Assassin Mews
1960 An Honourable Murder
Danger Tomorrow
Two Wives at One Wedding
1959 High Jump
1957 The Tommy Steele Story
1956 The Man Who Never Was
1953 Operation Diplomat
Wedding of Lilli Marlene, The
1950 Lilli Marlene

TV seriály

1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Mrzák (S01E05)
1983 Goodnight and God Bless (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Gambler, The (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 If the Crown Fits (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 The Six Proud Walkers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace