foto

Aarón Hernán

  • nar. 20.11.1931 (87 let)
    Camargo, Chihuahua, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Revoltoso
2013 Las Armas del Alba
Mi mejor regalo
2011 El Lado Oscuro de La Noche
Ladrón de memorias
2010 Atentado, El
No eres tú, soy yo
1990 Ceremonia
Última luna, La
1988 Deathstalker III – Nájezdníci z pekla
Días difíciles
1987 Mariana, Mariana
1985 Dulce espiritu
1983 Preparatoria
1982 Mar brava
1981 La leyenda de Rodrígo
Mi nombre es Sergio, soy alcoholico
1979 4 hembras y un macho menos
Bandera rota
1978 Nuevo mundo
1977 Cascabel
Llovizna
1976 Chin chin el Teporocho
Coronación
Renuncia por motivos de salud
1975 Longitud de guerra
1974 La muerte de Pancho Villa
Věštba
1972 Apolinar
1971 El jardín de la tía Isabel
1970 Emiliano Zapata
Manuel Saldivar, el texano
1969 Horca para el Texano, Una
Santa
Trampa para un cadáver
Trinchera, La
1967 Arrullo de Dios
Rocambole contra la secta del escorpión
Si quiero
Su excelencia
1966 El Santo proti marťanské invazi
El indomable
El secreto del texano
Planeta de las mujeres invasoras, El
1965 Rocambole vs. la secta del escorpión
Černý vítr
1963 Cri Cri el grillito cantor
La risa de la ciudad
1960 Tigres del ring, Los

TV seriály

2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
Sortilegio (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2006 Código postal (TV seriál)
2005 Barrera de amor (TV seriál)
Osudové setkání (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Desencuentro (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1994 Imperio de cristal (TV seriál)
Vuelo del águila, El (TV seriál)
1990 Fuerza del amor, La (TV seriál)
1987 Cesta slávy (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)
1975 Paloma (TV seriál)
Ven conmigo (TV seriál)
1974 Juramento, El (TV seriál)
Tierra, La (TV seriál)
1973 Extraño en su pueblo (TV seriál)
1970 Cruz de Marisa Cruces, La (TV seriál)
1969 Muchacha italiana viene a casarse (TV seriál)
Más allá de la muerte (TV seriál)
No creo en los hombres (TV seriál)
1967 Tormenta, La (TV seriál)
1966 Cristina Guzmán (TV seriál)
Patio de Tlaquepaque, El (TV seriál)
1965 Abismo, El (TV seriál)
Mentira, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace