foto

Horst Schön

  • nar. 25.10.1925 (93 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Casablanca Express
Geld macht nicht glücklich (TV film)
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
Thunder III
1986 Tatort - Tödliche Blende (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1984 Divoké kachny
Tatort - Freiwild (TV film)
1983 Nachruf auf Othello (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1980 Paulskirche, Die (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
1973 Apači
Attentäter (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1971 Alfa 1
Der Sonne Glut (TV film)
Letzte Wort, Das (TV film)
Statečný Osceola
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam)
Der Schein trügt (TV film)
Moje nultá hodina
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Projekt Aqua (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
Tod im Preis inbegriffen (TV film)
1967 Emilia Galotti (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Immer um den März herum (TV film)
Mirandolina (divadelní záznam)
Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
1966 Briefe ohne Absender (TV film)
Der Fall mit dem blauen Rubin (TV film)
1965 Testpersonen (TV film)
1964 Blaulicht - Prozeß Jutta H.
Mohr im Hause der Kreuzspinne (TV film)
1963 Alle Menschen sind gleich geboren (TV film)
Blaulicht - In 24 Stunden (TV film)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
1962 Die Nacht der Entscheidung (TV film)
1961 Der Prozess der Mary Dugan (TV film)
Kenners Dreh (TV film)
1960 Aufruhr im Kollegium (TV film)
Der Diener zweier Herren (divadelní záznam)
Ich bin nicht mein Bruder (TV film)
Parole Freies Deutschland (TV film)
1957 Polonia-Express (TV film)

TV seriály

1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Ein Mann kam im August (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky