foto

Pauline Delaney

  • nar. 8.6.1925
    Dublin, Irsko
  • zem. 15.1.2007 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Šance pro lásku
1983 Plášť do deště
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1975 Brannigan
1974 Playboy of the Western World, The (TV film)
1971 Percy
1965 Mladý Cassidy
1964 Zpropadená kariéra
1962 Ambush in Leopard Street
Quare Fellow, The
Very Edge, The
1958 Innocent Sinners
Rooney

TV seriály

1994 Moving Story (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Travellers by Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Fallen Hero (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky