foto

Horst Papke

  • nar. 1930
  • zem. 1990

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Marie Grubbe (TV film)
Rheinsberg (TV film)
1989 Galgenbrücke, Die (TV film)
Narrenweisheit (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1987 Der Geisterseher (TV film)
1986 Pelle der Eroberer (TV film)
1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Pohádka o muži s medvědí kůží
Prasklé zrcadlo (TV film)
Princezna z Myšího zámku
Záskok
1983 Fariaho
1982 Kein Mann für zwei (TV film)
1981 Nežádoucí host (TV film)
Stunde der Töchter, Die
Tajemný jakobín
1980 Max und siebeneinhalb Jungen
1979 Der blaue Helm (TV film)
Husopaska u studny (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Der Meisterdieb (TV film)
Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Kleinen Lokführers große Fahrt, Des (TV film)
Malý Filip
Rotschlipse (TV film)
Schovávaná pro dva
1977 Die Verführbaren (TV film)
Die zertanzten Schuhe (TV film)
Ein Katzensprung
O čertovi a třech zlatých vlasech
Unterwegs nach Atlantis
Viechereien (TV film)
1976 Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Nelken in Aspik
1975 Aus meiner Kindheit
Pirat mit Hindernissen (TV film)
Suse, liebe Suse
1974 Haló, taxi ! (TV film)
Kit a spol.
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Reife Kirschen
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Anfang am Ende der Welt
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Čas čápů
1970 Hart am Wind
Im Spannungsfeld
1969 Der Weihnachtsmann heißt Willi
Jungfer, Sie gefällt mir
Seine Hoheit, Genosse Prinz
1968 Hejtman Florián
Schüsse unterm Galgen
1967 Frau Venus und ihr Teufel
Svatební noc v dešti
1965 Antike Münze, Die
Besten Jahre, Die
Episoden vom Glück (TV film)
1964 Die Goldene Gans
Verflixte Bande (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
1962 Was halten Sie von Musik? (TV film)
1961 Honba za botou
1959 Senta auf Abwegen

TV seriály

1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wenn zwei sich streiten (E91)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1973 Clown Ferdinand (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1977 Happy End (divadelní záznam)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1968 Komödie der Irrungen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky