foto

Trevante Rhodes

  • nar. 10.2.1990 (28 let)
    Ponchatoula, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Trevante Rhodes je americký herec, který je nejlépe znám z jeho role Chirona v oscarovém snímku Moonlight (2016).

Jeho mládí provázeli sportovní úspěchy během jeho studií, jak na střední škole Little Elm High School, kde Rhodes hrál running backa. Na konci jeho studia na střední si vysloužil 4 nabídky stipendia na univerzitu, jednak za fotbal, a také za jeho výkony v atletice (běh na 100 a 200 metrů). Nakonec kvůli zranění středního zkříženého vazu dostal „pouze“ atletické stipendium na University of Texas v Austinu.

Rhodes soutěžil jako sprinter, jeho snažení vyústilo ve zlatou medaili v disciplíně 4x100 metrů na juniorských pan-amerických hrách v Trinidadu a Tobagu.

Itan

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 Strong
Bird Box
Predátor: Evoluce
2017 Burning Sands
Smartass
2016 Moonlight
The Infamous (TV film)
2015 Shangri-La Suite
The Night Is Young
2014 Ten, co tě sleduje

TV seriály

2016 Westworld (TV seriál)
2014 Gang Related (TV seriál)
If Loving You Is Wrong (TV seriál)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2016 Chelsea (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 JAY-Z feat. Beyoncé - Family Feud (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace