foto

John Scott Martin

  • nar. 1.4.1926
    Toxteth, Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.1.2009 (82 let)
    Great Maplestead, Essex,, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ali G Indahouse - Film
2000 Out of Depth
1995 To se může stát i tobě (TV film)
1994 Beg!
1990 Býčí oko
1989 Erik Viking
1987 Malá Dorritka
1986 Malý krámek hrůz
1985 Out of the Darkness (TV film)
Pyramida hrůzy
1983 Crimson Permanent Assurance, The
1982 Otázka cti (TV film)
Pink Floyd: The Wall
1975 Last of the Best Men, The (TV film)
Piknik (TV film)
1973 Prosím žádný sex - jsme Britové
Průkopnice (TV film)
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
'Wiltons' - The Handsomest Hall in Town (TV film)
1968 The Blood Beast Terror
1962 Ghost Sonata, The (TV film)

TV seriály

1992 Mulberry (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Sophia and Constance (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Tripods, The (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Já, Claudius (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Emma (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Jude the Obscure (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Liver Birds, The (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 The Man in the Iron Mask (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
Callan (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Treasure Seekers (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Silver Sword, The (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 Story of 'Doctor Who', The (TV film)

TV pořady

1999 Carnival of Monsters (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1971 Two Ronnies, The (TV pořad)
1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace