foto

Gabrielle Atger

  • nar. 22.8.1981 (38 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mademoiselle de Joncquières
2017 L'Ascension
Péril blanc (TV film)
2015 Arletty, une passion coupable (TV film)
Boomerang
Caprice
2014 La ritournelle
Pilules bleues (TV film)
2013 Turf
2012 Jeux dangereux (TV film)
Skvělý plán
2011 Dobývání moci
Sněhy Kilimandžára
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
2006 Innocents, Les (TV film)
Muž jeho života
2004 Par accident (TV film)
2002 Motýl

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Emilie (S02E02)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Une famille sans histoire (S03E03)
2016 L'Accident (TV seriál)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Černé slunce (S02E01)
2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Turbulences (S01E04)
Chérif (TV seriál)
Code d'honneur (S02E04)
2014 Příliš brzy (TV seriál)
Allez maman t'es la meilleure (S04E02)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Maman a craqué (S03E02)
Un de plus chez les Boissier ! (S03E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Amnésie (S07E10)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Corps étrangers (S04E08)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky