foto

Diether Krebs

  • nar. 11.8.1947
    Essen, Německo
  • zem. 4.1.2000 (52 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Prachy, zbraně, jedno porno
1998 Der Kinderhasser (TV film)
1997 Diamanten küßt man nicht (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Affenliebe (TV film)
Was nicht paßt, wird passend gemacht
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
King of Evergreen (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
1993 Möbius
1992 Tatort - Blindekuh (TV film)
1991 Jeď, Trabi, jeď!
Linda
Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
1990 Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Alte Freundschaften (TV film)
Ein Prachtexemplar (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Dortmunder Roulette (TV film)
1987 Evelyn und die Männer oder 'Wie Hund und Katz' (TV film)
Minipli (TV film)
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Sterne fallen nicht vom Himmel (TV film)
1984 Le dernier civil (TV film)
1983 Das Traumschiff - Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (TV film)
Die wilden Fünfziger
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1981 Jeans (TV film)
1980 Die Gräfin vom Chamissoplatz. Eine Geschichte aus dem heutigen Berlin (TV film)
Die Judenbuche (TV film)
1979 Direktmandat (TV film)
Es begann bei Tiffany (TV film)
Fallstudien (TV film)
Tatort - Alles umsonst (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
Wann heiraten Sie meine Frau? (divadelní záznam)
1977 Notwehr (TV film)
1975 Eiszeit
1974 7-Tage-Woche des Drahtwebers Rolf Pichotta, Die (TV film)
1972 Životní manko
1971 Komm in die Wanne, Schätzchen

TV seriály

1998 Der Dicke und der Belgier (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1989 Der Bastard (TV seriál)
Knastmusik (TV seriál)
1988 Auch das noch... (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Justitias kleine Fische (TV seriál)
Kasse bitte! (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Die glückliche Familie (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Kir Royal (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Die Lehmanns (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1982 Beim Bund (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Silas (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 Achtung Kunstdiebe (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Der rostrote Ritter (TV seriál)
Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
Sechs unter Millionen (TV seriál)
Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein Abend für... (TV seriál) - a.z.

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2018 Die wunderbare Welt des Lachens - Die besten Sketche aller Zeiten (TV pořad)
2013 Ach ja! - Comedy‑Klassiker präsentiert von Florian Schroeder (TV pořad)
2008 Lachgeschichten (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Goldene Henne (TV pořad)
Lachsalven & Juxraketen (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)
1984 Sketch-up (TV pořad) - mod.
1981 Rudis Tagesshow (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace