foto

Jim Tyson

  • nar. 2.9.1912
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.9.1974 (62 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 To nejlepší z Bennyho Hilla
1969 Some Girls Do
1968 Inspektor Clouseau
Kam orli nelétají
1954 The Belles of St. Trinian's

TV seriály

1971 Now Look Here (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 St. Ives (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky