foto

Heidi Kozak Haddad

  • nar. 22.6.1963 (56 let)
    Copenhagen, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Recept na pohromu (TV film)
1989 Society
1988 Pátek třináctého 7
1987 Chladná ocel
Slumber Party Massacre II
1986 Child's Cry (TV film)

TV seriály

1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Portréty (S01E17)
Dárek k narozeninám (S01E12)
Zajatec (S01E11)
další epizody (10)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Osudová přitažlivost (S01E02)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1959 The Twilight Zone (TV seriál)

Dokumentární

2010 Sleepless Nights: Revisiting the Slumber Party Massacres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace