foto

Erica Rivinoja

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Městečko South Park: Říše fantazie

TV seriály

2012 Městečko South Park (TV seriál)
Cartman nachází lásku (S16E07)
Nikdy jsem neměl jít ziplinovat (S16E06)
Butters má koule (S16E05)
další epizody (7)
2011 Městečko South Park (TV seriál)
Královský pudink (S15E03)
Funnybot (S15E02)
2010 Městečko South Park (TV seriál)
Crème Fraiche (S14E14)
Mýval vs. Mýval a spol (S14E13)
Mysterion povstal (S14E12)
další epizody (14)
2009 Městečko South Park (TV seriál)
Moč (S13E14)
Tanec se šmouly (S13E13)
Slovo na B (S13E12)
další epizody (14)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
Neuvěznitelný (S12E14)
Muzikál ze základky (S12E13)
O včerejší noci (S12E12)
další epizody (14)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Seznam (S11E14)
Kytarová buzika (S11E13)
Říše fantazie, část třetí (S11E12)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Girls Trip
2013 Zataženo, občas trakaře 2
2008 Nejtajnější přání
2001 Castaway Dick (TV film)

TV seriály

2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
The Big Day (S03E16)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2002 Clone High (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)

TV pořady

2006 2006 MTV Movie Awards (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Městečko South Park (TV seriál)
Věčný souboj kvůli rakovině prsu (S12E09)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace