Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 12 (2008) (série)


Věčný souboj kvůli rakovině prsu (S12E09)

(epizoda)
  • USA Breast Cancer Show Ever

Obsahy(1)

Cartmanova pověst je v sázce, protože se bojí postavit Wendy, která zuří kvůli jeho vtipům o rakovině prsu. (TV Prima)

Recenze (4)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....Jedna z nejlepších epizod south parku, protože se zde neřeší trapné globální nebo americké problémy, kterým jako čech nemám šanci rozumět, ale řeší se jen a pouze to, že zlo a vychcánkovství (zde v podobě erica cartmana) někdy musí dostat za vyučenou .) Skvěle vygradovaný a vypointovaný díl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Když je před Stanem řeč o kapele AC/DC a Galahadovi, nepřímo je označován za zbabělce. AC/DC totiž vždy byli příkladem chlapů, kteří by nikdy nenechali svou přítelkyni zmlátit. Galahad je zase postava z legendy o královi Artušovi. Udatně bránil svou partnerku před ostatními rytíři. (Zdroj: ČSFD)
  • Scény z bitky mezi Wendy a Cartmanem jsou parodií na závěrečnou bitku z filmu Podfu(c)k (2000), a to včetně hudby, která hraje na pozadí, stejně jako první rány, kterou Wendy zasadí Cartmanovi a také zastavení času a záběry na diváky souboje, když Wendy zasadí poslední úder a srazí Cartmana na zem. (Zdroj: ČSFD)
  • Na konci bitky, když Cartman leží v kaluži krve a Wendy sedí zády k obrazovce, řekne Wendy Panu Mackeymu: "Už jsem skončila." Jde o narážku na závěr filmu Až na krev (2007). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama