Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

Indian88 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Imaginationland je lepší než Peklo na zemi. Klasický ostrý humor provází film po celou dobu jeho trvání a nápad o dvou světech představivosti je skvěle debilní. I přes to, že se má všechno točit kolem toho jak zachránit představivost, hlavní zápletkou však je sázka mezi Kylem a Cartmanem. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama