foto

Amelia Høy

  • nar. 4.5.1981 (37 let)
    San Rafael, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2016 Kærlighed og andre katastrofer
2015 Melon Rainbow
2007 Kouzelná romance
1997 Hænderne op

TV seriály

2018 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2014 Dicte (TV seriál)
Ret og Pligt - del 2 (S02E10)
Ret og Pligt - del 1 (S02E09)
Drømme og Diamanter - del 2 (S02E02)
další epizody (4)
2009 Dům loutek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace