Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Saga a Henrik se stále pokoušejí najít spojitosti mezi zavražděnými, ale vypadá to, že jejich pátrání uvízlo na mělčině. Saga mezitím nadále navštěvuje terapii, kde formuluje své svérázné, nepříliš povzbudivé názory na vztahy a společnost vůbec. Její vztah s Henrikem je pak podroben velké zkoušce, a to když Saga bez jeho vědomí podstoupí nevratný lékařský zákrok. Henrik ji obviňuje z toho, že není schopna emocí, ačkoli přitom Saga nahlas přiznává, že ji ke kolegovi poutá víc než přátelství. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak zatím mě veškerá má intuice vede k osobě, která si v současnosti říká Frank a hraje si na strejdu roku, i když si zatím nedovedu poskládat ani příběh a ani pojítka v něm. Ke všemu má ksicht, který se na záporáka kurevsky hodí a jeho stavba těla mi docela koresponduje s klaunem v nemocnici. Nejsem si tím ovšem tak úplně jistý, protože se mi to v tuto chvíli zdá až nebývale průzračné. Nešťastná Sofie vyměnila násilníka za zdatného pochybného manipulátora. Kromě Franka ve mně budí jisté podezření ještě prapodivný páreček zrzoun a kurvící se plast. Tato série je prozatím nesmírně zajímavá. Ať už je řeč o tajemné sluníčkářské osadě, nebo velké odvázanosti ve vraždění, kdy konečně umírají děti i zvířata. Jediné, co mě stále sere a nezajímá je osobní život hlavních hrdinů, který dostává nepříjemně mnoho prostoru. I když je bohužel jeho zařazení nezbytné, neboť významně ovlivňuje průběh vyšetřování, tak vždycky lehce trpím. Tohle nezbytné zlo holt musíme v každém seriálu přetrpět. [77 %] ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě, že jsem tu nečetl anotaci, protože prozradit jednu z nejsilnějších scén, to chce opravdu "fištróna" :-(. Ale k pozitivním věcem: držet laťku takhle vysoko i ve čtvrtý sérii, to už je opravdu unikum. Postava Sagy je jednou z nej v dějinách seriálů. A ačkoli mi Kim pořád trochu chybí, Thure L. vůbec nezaostává. Rozervanost. Rozervanost léčená prací. Je to ten důvod, proč Most tak boduje?! ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saga je sice dobrá vyšetřovatelka, ale jako lidské individuum není pro společnost žádným přínosem. Zabít nenarozené dítě poté, když ví, že muž, se kterým ho zplodila, ho chce vychovávat, považuji za trestuhodné. Dokonce ani vraždu člověka nepovažuji za tak vážný čin jako to, co Saga provedla. Její uvažování (pokud se to tak dá nazvat) v soukromém životě je na úrovni čtyřletých děcek, a to jim možná křivdím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda sa viac zameriavala na súkromný život, najmä ten Henrikov a jeho vzťahy so ženami. Nemá to totiž s nimi ľahké a keď Saga tvrdí, že jej všetci blízki ľudia ublížili, tak Henrik musel byť po udalostiach v piatej epizóde úplne na dne. Ono to totiž ani s "alternatívnou" rodinkou v podobe dvoch veksláčok nejak nevyšlo. Ale predpokladám, že veci sa nejak urovnajú. A mám dojem, že sme videli jeden z najsilnejších cliffhangerov. Čo je to pojítko??? Ihneď každý bude musieť vidieť E06, inak nezaspí... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vztah Sagy a Henrika zasáhne novinka, se kterou zrovna nepočítali a která může jejich životy hodně změnit. Jenže vzápětí Saga, jak už je ostatně zvyklá, udělá zásadní krok, což jejich vztah hodně naruší. Henrik pak v návalu vzteku říká nahlas, co si o své emočně chladné kolegyni myslí. Ale k samotnému případu: „dokonalou“ komunitu narušuje nezvaný host a záhy to do města přivede i duo vyšetřovatelů. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama