foto

Chuck Julian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Podfu(c)k
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1986 Šílená Amerika
1985 John and Yoko: A Love Story (TV film)
Želví deník
1984 Scream for Help
1981 The Rose Medallion (TV film)
1978 Superman
Terror
1965 Promise Her Anything
Spaceflight IC-1: An Adventure in Space
1964 Sleeper, The (TV film)
1963 Sicilians, The
1962 Milovník války

TV seriály

1984 Ellis Island (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1966 Carousella

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace