foto

Oliver Johnston

  • nar. 30.4.1888
    Beaconsfield, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.12.1966 (78 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Hraběnka z Hongkongu
It!
1965 Ligeina hrobka
1964 The Three Lives of Thomasina
1963 Island of Love
1962 Backfire
Dr. Crippen
Fast Lady, The
1961 Francis of Assisi
1960 Gulliverovy cesty
Únos
1959 A Touch of Larceny
Podvržený zločin
1958 Indiskrétní příběh
Nowhere to Go
The Son of Robin Hood
1957 Král v New Yorku
Wideawake (TV film)
1956 You Can't Escape
1955 Room in the House
1954 Tale of Three Women
Terror Ship
1953 The Good Beginning
1947 Outward Bound (TV film)
The Cherry Orchard (TV film)
1946 The Thracian Horses (TV film)
1939 Stolen Life
1921 General John Regan

TV seriály

1966 The Corridor People (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
Over to William (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
The Vise (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 Happy and Glorious (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky