foto

Michael J. Shea

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Velká Samota (TV film)
1992 Exploze
1991 Hlavní podezřelá (TV film)
1988 Sladkých osmnáct
1985 Not My Kid (TV film)

TV seriály

1987 Plný dům (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Škola rocku (TV seriál)
2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
Truth Be Told (TV seriál)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Super Thundermanovi (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pevnost (S08E19)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
O fous (S07E09)
Ostrov odpadků (S06E17)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Promluva do duše (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace