Reklama

Reklama

Mladí a hladoví

(seriál)
  • USA Young & Hungry (více)
USA, (2014–2018), 25 h 14 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

David Holden

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley, Rex Lee, Bryan Safi, Jayson Blair, Ashley Tisdale, Hina X. Khan, Jessica Lowndes, Annie Potts (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Mladá, velmi talentovaná kuchařka a zároveň smolařka Gabi (Emily Osment) se stane osobní kuchařkou velice vlivného a bohatého IT podnikatele Joshe (Jonathan Sadowski), se kterým naváže velmi zvláštní a silný vztah. U Joshe také pracují svérázná Yolanda (Kym Whitley) a homosexuální Asiat Elliot (Rex Lee), který nedokáže držet jazyk za zuby. Překoná přátelství Gabi a Joshe všechny nástrahy, které jim osud přichystá? (L.petr)

(více)

Recenze (53)

DDCC 

všechny recenze uživatele

Edit- Od jara na Smíchově pod názvem Mladí & hladoví. TLESKÁM! Z tří hvězd se stává pět. Aktuálně ten nejlepší sitcom, který americké televize nabízejí. Socky a TBBT už dávno není to, co bývávalo. Seriál nabídne vtip za vtipem, stále zajímavý děj a perfektní Yolandu, která konečně dostala svůj prostor. Takto by měl vypadat každý sitcom. Přežijte první půlku 1. série a už vás čeká jen hromada nekontrolovatelného smíchu. :) ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Americký sitcom o mladých lidech a jejich větších a menších krizích. Jako přes kopírák s X dalšími, ale... boháč a jeho kuchařka - neotřelá zápletka, vtipná a sympatická indická mrcha - to tu ještě nebylo, hlavní sameček je nerdí měkota, otřepanej smradlavej new york vyměnili za veselé barevné san francisco a "cosy" loft za "fancy" loft. Takže vlastně všechno staré dobré sitkomí teplíčko v novém silikonvalejáckém kabátku! Beru! Všema deseti! Hateři - pusťte si blackbooks a nechte mě snít, že budu umět vařit jako Gabi a najdu si svého Joshe! ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad Další důkaz dna amerického seriálového mainstreamu. Nemám co víc dodat ... snad jen, že mi Nova 2 s tímto sitcomem překazila usínací rituál ... ale vlastně i to je dobře. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

L.petr 

všechny recenze uživatele

První 4 epizody mě nebavily, šlo spíše o poznávání charakterů postav a o představování své minulosti atd... ale v pozdějších dílech se nuda změnila ve velice dobrou zábavu. Je tam spousta vtipných scén, ale chápu, že pro někoho to může působit trapně. Každá postava v seriálu je "exot" a když se sejde taková parta exotů, tak jejich činy jsou tak trapné až je to vtipné a to je právě to, co se mi na tom líbí. Role Kym Whitley je bezkonkurenční!! ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Jestli je něco, co se mi na tomto jinak naprosto průměrném "romantickém" sitcomu líbí, pak je to jednoznačně jeho úvodní znělka. Zbytek je průměrnou zábavou o dvou chudších avšak pěkných holkách, kde ta ošklivější zaujímá hlavní postavu pracující jako kuchařka pro IT miliardáře, do kterého se střídavě zamilovává.. ()

Galerie (335)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama