foto

Noel Trevarthen

  • nar. 10.1.1938
    Auckland, Nový Zéland
  • zem. 3.12.1999 (61 let)
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Daleká země (TV film)
1987 Facts of Life Down Under, The (TV film)
1983 Dusty
1982 V poslední chvíli (TV film)
1979 Ride on Stranger (TV film)
1977 Premiéra
1974 Abdikace
All I Want Is You... and You... and You...
Nadějné vyhlídky (TV film)
Take Me High
1968 Corruption
Wonderwall
1967 It!
The Vengeance of Fu Manchu
1964 Perný den
1962 Backfire
Fate Takes a Hand
1960 Escort for Hire
Principe fusto, Il
1959 Witness in the Dark

TV seriály

1999 Greenstone (TV seriál)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Dionýsovy slavnosti (S01E04)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Carson's Law (TV seriál)
Five Mile Creek (TV seriál)
1982 Pod horou (TV seriál)
Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
Restless Years, The (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
The Godfathers (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Dynasty (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 Motel (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Hit and Run (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Celebrity Tattle Tales (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace