foto

Leo Leyden

  • nar. 28.1.1929
    Dublin, Irsko
  • zem. 7.8.2007 (78 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 I.Q.
1990 Zvrat štěstěny
1983 I Am a Hotel (TV film)
Wars, The
1981 Lekce lásky
1977 Deadly Harvest
1974 Quiet Day in Belfast, A
1973 Tom Sawyer
1972 1776
1964 Luck of Ginger Coffey, The

TV seriály

2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1966 Weavers Green (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1962 Scarlett Hill (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 The Unforeseen (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky