foto

Anastasija Meskova

  • nar. 23.7.1985 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bílá vrána
1997 Maleňkaja princessa
1993 Balerina

TV seriály

2017 Poslednij dovod (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky