foto

Russ Panzarella

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Captive State
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
2011 Nákaza
2010 Fotři jsou lotři
2009 Veřejní nepřátelé

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Father Thing (E10)
Kill All Others (E07)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fake (E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Emotional Proximity (S04E16)
Don't Read the News (S04E10)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Some Friend (S04E06)
2015 Empire (TV seriál)
Chicago P.D. (TV seriál)
There's My Girl (S02E21)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Assignment of the Year (S02E08)
Stav ohrožení (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
One More Shot (S02E21)
2013 Betrayal (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Šéf (TV seriál)
The Playboy Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace